Stora nyhete(r)

Efter en lång väntan kan AME äntligen konstatera att Maoistiska Enhetspartiet finns representerat på socialism.nu. Detta glädjer oss oerhört då vi länge saknat en Maoistisk röst i debatten. Vi ska inte ytterligare dröja vid det faktum att vi befinner oss i ett glädjerus sedan ryktet spred sig som en löpeld i kamratkretsen utan istället överlåta ordet åt Maoisterna själva:

"I Sverige har det länge saknats ett kommunistiskt parti, förvisso har det funnits partier tidigare med ''kommunistisk'' profil, vi har då Sovjetvännerna i KPML(r) och SKP i åtanke. Men Sverige behöver ett parti med en profilering på det sanna läget i världen. Ett parti som bygger på Marxsimen-Leninismen-Maoismen. Som Marxist måste man följa med i den historiska utvecklingen och det innebär att den sovjetrevisionistiska linjen inom vänsterrörelsen inte längre är aktuell. Man måste också som Marxist-Leninist-Maoist inse att Mao Tse-tung är död och Kinas föredöme har raserats och tillintetgjorts av kapitalistiska krafter. Därför krävs också en skarp kritik mot Kina. Som Maoist måste man se att historien lär oss att det Maoistiska tänkandet leder framåt. Mao är död, länge leve Mao.
Sverige behöver ett parti som arbetar för proletariatets diktatur på ett målmedvetet sätt och som inte hymlar med sin ideologi.

Mot reformister och revisionister
Fram för Proletariatets Diktatur
"

På partiets hemsida finns även en programförklaring och stadgar för partiet. Vi inom AME noterar att de har valt en starkt anti-revisionistisk linje i sin politik - som sanna Maoister applåderar vi detta.
Vi önskar våra kamrater all lycka i framtiden! Mao Tse-tungs tanke är solen som aldrig ska gå ner!

Notering: AME har tagit sig friheten att rätta stavfel i citatet och att länka tre ord till en jävligt fet låt på Youtube.

Kommentarer
Postat av: D

Jag vägrar inse att Mao är död!

2009-06-02 @ 10:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0