Sverigedemokratiskt torgmöte saboterat x2


På rasistpartiets Sverigedemokraternas ystadavdelnings blogg publicerades en kungörelse om att partiledaren Jimmie Åkesson skulle besöka Ystad den 11/5. Detta som ett led i sin sverigeomfattande turné inför EU-parlamentsvalet den 7 juni. Jimmie hade även förstakandidaten på SD:s lista för nämnda val, Sven-Olof Sällström, samt  SDU-hövdingen Erik Almqvist med sig.
AME var givetvis på plats för att bemöta SD och partiets rasistiska och kvinno- samt arbetarfientliga politik. Vi blev glatt överraskade då det visade sig att en mängd skolungdomar från Österportsskolan hade nått platsen redan före oss. Sverigedemokraterna hade valt att hålla mötet klockan 10:00 på morgonen och därför han en mängd motdemonstranter och socialister inte till platsen för att visa sin avsky i tid. Vi i AME tackar ändå dessa kamrater och hoppas att vi får nöjet att kämpa tillsammans med er även framöver.

Allt som allt var vi ungefär 20-25 motdemonstranter som med slagord, rop, sång och signalhorn störde mötet och gjorde det omöjligt att höra något för de 3-4 åskådare som kommit till platsen för att lyssna på SD:s populistiska skitsnack. Samlade bakom en banderoll med texten "Håll käften jävla rasister!" klargjorde vi för Jimmie och hans vapendragare vad vi socialister anser om SD:s förlegade politik.

Under mötet blev vi glada att se vår gamla vän (från bl.a. "flygbladsutdelningen" i Simrishamn/Tomelilla) Johannes Mårtensson från SDU, med sig hade han den nya förmågan Jonas Marcus som var hjälpsam nog att bära en t-tröja med det alias han går under på ungsvensk.se, "Bedan". Tyvvär var inte allas vår favorit Sammy Sjöblad närvarande, kanske satt han hemma och kommenterade på ungsvensk?
SDU hade uppenbarligen planerat att ha en flygbladsutdelning under mötet men p.g.a. den massiva närvaron av motdemonstranter och det faktum att endast en handfull människor passerade mötet under den timme det fortgick fick de se sig slagna.AME fick under mötet tips om att Jimmie senare skulle bege sig till Malmö och vi begav oss därför tågvägen dit för att förbereda mottagandet och att styra upp en rejäl motdemonstration. Efter att ha samspråkat med kamrater i Malmö fick vi klart för oss att SD inte skulle ha sitt torgmöte föränn vid 15:30-tiden. Vi tog det därför lungt, solade och gick runt och njöt av sommarvädret i Malmö.

Lite senare träffade en av våra spaningsgrupper på ett gäng SDU:are som strosade runt på stan i väntan på att SD skulle påbörja torgmötet. Medan en grupp täckte varje torg (Gustav Adolfs torg, Lilla torg samt Stortorget) förföljde en grupp SDU:arna. När de märkte detta började de bete sig konstigt; först var de inne på Pressbyrån och ”handlade” i 10 minuter.


När de var klara med det gick de till McDonald’s och stannade där i uppskattningsvis en kvart.
Efter att de varit där och ätit (?) så blev de tydligen sugna på glass och gick till en kiosk där denna godsak skulle inhandlas. AME stod en bit ifrån och iakttog SDU:arnas ohälsosamma frossande. Rasisterna försökte verka oberörda och låtsades inte se oss (vi förföljde dem öppet) men kastade hela tiden nervösa blickar runt sig.
Uppenbarligen blev situationen ohållbar för de nationella gossarna och deras miniführer gav order om reträtt. SDU:arna fick den otroligt smarta idén att fly från platsen i en trampbåt - reträtt förklädd till "nasjonell" utflykt. Uppenbarligen väldigt nöjda med sin egen insats trampade de iväg i rask takt, men de gjorde ett misstag: Efter kontroll med uthyraren kunde AME konstatera att det bara fanns ett ställa att lämna tillbaka trampbåtarna på...
Såhär skriver Jimmie Åkesson på Sverigedemokraternas "Turnéblogg" om motdemonstranterna i Ystad:

"...bilden vi fick bära med oss av Ystadvänstern är att det var rätt snälla och ödmjuka ungdomar."


Lite längre ner skriver han följande om motdemonstranterna i Malmö:

"Kring mötet blev även ett antal SDU:are hotade och jagade."

"...att Malmöpolisen återigen visar att man låter vänsterextrema och mångakulturella våldsverkare styra staden med pöbelmetoder är förstås totalt oacceptabelt."


Det humoristiska i sammanhanget är att det var samma kärngrupp som anordnade motdemonstrationerna i Ystad som följde efter SDU:arna i Malmö och som förstörde mötet där. När Jimmie befinner sig i Malmö som ju är en "mångkulturell stad", för att prata sverigedemokratiska, är de som stör mötena "mångkulturella våldsverkare" medans samma grupp människor gär under benämningen "snälla och ödmjuka ungdomar" då de bemöter SD i en småstad.

Mötet i Malmö blev som fulmedia rapporterat lyckat för vår del och misslyckat för SD som har utlovat att återvända:

"Planen just nu är att på nytt försöka hålla ett möte i Malmö. Det är en principiell fråga - vi får aldrig böja oss för odemokratiska krafter."


AME hoppas på god uppslutning från antidemokratiska krafter, multikulturella våldsverkare, snälla och ödmjuka ungdomar och alla andra! Tillsammans kan vi visa, som vi gjort så många gånger förr, att rasister och högerpolitiker inte har något att hämta i Malmö!


Kommentarer
Postat av: asa-aktivist

fetaste bloggen! fetaste blogginlägget, dracula-snubben var fetaste sd:aren också! ses i kampen kamrat!

2009-05-15 @ 22:03:04
Postat av: Neger Niggersson

Fy fan vad vi är bra! Gosh, jag kan inte släppa det.The myth of AME has begun...

2009-05-17 @ 21:44:24
Postat av: Jimmy Windeskog

Ledsen för att ni inte skrattar på valnatten tyvärr....

2009-05-19 @ 17:59:35
Postat av: AME

Nej, vi darrar inför SD:s intåg i riksdagen! Speciellt med tanke på hur mycket era rudimentära pseudo-politiker har åstadkommit i de kommunfullmäktige där ni blivit invalda (i de fall folk på era listor vågat dyka upp/orkat bry sig om att de blev valda och inte har varit infiltratörer från vänstern...).

2009-05-19 @ 18:34:51
URL: http://autonomamaoister.blogg.se/
Postat av: Sammy Sjöblad

Nej jag var tyvärr inte där, beklagar. Men jag var tvungen att jobba. Det borde väll uppskattas av er!

2009-05-27 @ 17:37:01
URL: http://www.Ungsvensk.se
Postat av: AME

Varför skulle vi uppskatta att du jobbade? Vi har inga borgerliga idéer om att man ska "göra rätt för sig" och är av princip emot lönearbete. Vi hade hellre sett dig på plats och fått oss ett gott skratt åt ditt utseende än att du var någon annanstans. Om du inbillar dig att mötet skulle ha blivit mer lyckat pga. din närvaro kan vi bara upplysa dig om att det inte fanns en jävel att dela ut flygblad till utom aktivister från AME som kastade det flygblad vi fick oss tilldelat i "Bedans" fula tryne. Och att agera springpojkar åt gubbjävlarna i SD genom att dela ut flygblad är tydligen det enda ni idioter sysslar med.

2009-05-27 @ 18:13:10
URL: http://autonomamaoister.blogg.se/
Postat av: Sammy

Ursäkta mig missförstod kanske, trodde ni var emot arbetarfientlig politik och inte arbetarna. Vad vill ni se istället för Lönearbete? Ja ni får gärna skratta åt mitt utseende, vi skrattar åt er verklighetsuppfattning

2009-05-27 @ 19:39:39
URL: http://www.Ungsvensk.se
Postat av: AME

Jag tror att vårt svar på din töntiga kommentar sköt ganska mycket över huvudet på dig. Vet du ens vad lönearbete innebär? Vad du menar med att vi var emot arbetare förstår vi verkligen inte. Vi kan ju gissa oss fram till att du, som ni Ungsvenskar ofta gör på grund av ert bristande intellekt, missförstått resonemanget helt och hållet och trodde att vi föraktade dig för att du jobbade.

Det vi vänder oss emot är lönearbetet, inte de som lönearbetar (eftersom vi själv arbetar hade det varit lite dumt). Läs gärna på lite så du förstår i alla fall det vi försöker anpassa till din nivå:labour" rel="nofollow">http://en.wikipedia.org/wiki/WagelabourTill att börja med. Hör gärna av dig om du vill ha mer tips på litteratur som kanske kan få dig att förstå att de problem vi har i Sverige idag inte beror på invandringen, utan på kapitalismen.

2009-05-27 @ 21:26:08
Postat av: Politiskt obunden

Asså kan ni inte bara lägga ner? "Spaningsgrupp" skrattar fan åt de! Kan inte alla få ha sin egen uppfattning utan att ni ska lägga er i? men men ligger väl i er kultur isf att förfölja och ofreda!/ Politisk obunden

2009-06-01 @ 17:06:11
Postat av: AME

Vi skrattar också åt "spaningsgrupp". Om du har missat det så håller vi en skämtsamt raljant ton i alla inlägg på denna bloggen.

http://en.wikipedia.org/wiki/HumorVilken är vår kultur? Hur har vi ofredat någon?

2009-06-01 @ 19:39:06
URL: http://autonomamaoister.blogg.se/
Postat av: RF-sympatisör

Kör hårt bara!

2009-07-18 @ 00:51:41
Postat av: Anonym

Oshit vad mobbad sida, hur långt kan ung vänster gå?

Är det "BÖG BRANTE" som ligger bakom. Ska fan slå dig nästa gång jag ser dig, din jävla pundarfitta// vi vet

2009-10-23 @ 20:50:12
Postat av: AME

Vi är för fan inte UV din jävla idiot. Vi har ingen aning om vem "BÖG BRANTE" är och det är troligtvis vi som slår dig om vi ses//Vi vet vem du är för vi har din IP, din jävla pundarfitta!

2009-10-24 @ 22:12:45
Postat av: AME IT

85.230.227.196City Location: LUND:)

2009-10-25 @ 02:02:30
Postat av: AME IT

City code: SESNLUND

2009-10-25 @ 02:04:05
Postat av: AME-medlem

Snap!

2009-10-25 @ 15:35:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0