Vi är tillbaka!

Efter ett längre uppehåll från rampljuset är nu Autonoma maoisters elevuppror tillbaka. Vi har under den senaste tiden primärt ägnat åt oss att stärka den egna organisationen. Bland annat har en välfungerande cell i Göteborg startats upp.

Nödvändigheten av en organisation som AME har under den senaste tiden blivit alltmer uppenbar. Den borgerliga hetsen mot de arbetande massorna har blivit än mer offensiv och offensiven har kommit från allt fler håll. AME vänder sig kraftigt mot denna samhällsutveckling och kommer att använda alla medel för att förhindra den.

Krossa den borgerliga staten!
Leve proletariatets frigörelse!
Leve AME!Kommentarer
Postat av: Chaindude

Puss och kamp!Revolutionära hälsningar från Karlskrona!

2011-03-31 @ 13:34:36
Postat av: Kamrat

Leve Marxismen-Leninismen-Maoismen! Leve de fyra svärden!

2011-04-01 @ 10:59:06
Postat av: Kamrat

Leve Marxismen-Leninismen-Maoismen! Leve de fyra svärden!

2011-04-01 @ 10:59:28
Postat av: Kamrat

Leve Marxismen-Leninismen-Maoismen! Leve de fyra svärden!

2011-04-01 @ 10:59:55
Postat av: Fredrik Stampenberger, MEP(m-l)

KamraterMaoistiska Enhetspartiet (m-l) ber er söka kontakt med oss snarast via vår mailadress maoisterna@gmail.com.Kamphälsningar

/MEP(m-l):s nationella centralkommitté

genom

Fredrik Stampenberger (partikansliet)

2011-05-15 @ 13:19:16
URL: http://www.freewebs.com/maoisterna
Postat av: Anonym

"Nödvändigheten av en organisation som AME har under den senaste tiden blivit alltmer uppenbar. Den borgerliga hetsen mot de arbetande massorna har blivit än mer offensiv och offensiven har kommit från allt fler håll. " Och där tog nyfikenheten över. Synd att du/ni inte kan hålla era texter intressanta. Kul att ni snackar om "arbetande massor", vad gör ni själva om man får fråga? Nyutkomna från gymnasiet eller? Soc? - Egentligen skiter jag i det, då ni har en tendens att vara småkopior av varandra hela högen och inte går det att debattera med er heller. Tråkiga jävlar som gillar att citera meningar ni själva inte skrivit. Kan ni inte förälska er i en ideologi som är realistisk och fungerar istället?

2012-01-21 @ 22:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0