Mer SD-förlöjligande...


...av dem själva. Visserligen är det nästan en vecka sedan Kaliber (SR P1) gjorde uppföljningar på bla. det omtalade reportaget om Sverigedemokraternas interna rasistiska jargong - och på Internet är en vecka som bekant lång tid om man  vill vara het - men Elena Yurkovskayas försvar av framför allt sina egna SMR-aktiga uttalanden är så extremt stor humor att vi godhjärtade maoister bara måste visa upp dem, så att ingen råkar missa alla dessa guldkorn till citat. Dessutom kan man ju inte låta något sådant gå obemärkt förbi när vi just nu fokuserar mycket på SD.Nummer 17 på SD:s Europaparlamentskandidatslista.

Tragikomik, någon?


Kalibers hemsida med citat och uttalanden, rulla ner för att komma till godbitarna.Kommentarer
Postat av: Per i gropen

Att (SD) fortfarande låter henne snacka fritt är ju helt makalöst! Försöker inte de vara mer politiskt korrekta för att kunna leka offer i den debatt som pågår och på så sätt vinna röster?

De är ganska dåliga på det, verkar det som. Att (SD) är ett verkligt parti är som ett enda stort skämt.

2009-06-05 @ 19:39:01
Postat av: AME

AME kan tipsa läsare om detta klassiska reportage som gjordes för DN (på Sverigedemokratiska: Svenskfientlig judemedia) av Mustafa Can inför valet 2006. Inte speciellt mycket har hänt under ytan sedan dess om man ser till de rapporter om rasism och efterblivenhet som ständigt strömmar in från avhoppare.http://www.dn.se/nyheter/politik/i-sveriges-namn-1.116641

2009-06-05 @ 23:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0