"Motståndsrörelsens" aktiviteter


Svenska Motståndsrörelsen (SMR) kallas för Sveriges våldsammaste nynazistiska organisation och brukar anses vara ett av de största hoten mot "demokratin" i Sverige. Men vad sysslar de egentligen med? För de av våra läsare som inte bor i Göteborg, Stockholm eller någon annan stor/nazität stat är "Motståndsrörelsens" enda ansikte oftast en stor mängd klistermärken på lyktstolpar och elskåp. Dessa rivs oftast snabbt ner då judekarikatyrer, påståenden om att EU är en kommunistisk organisation osv. inte är något som tilltalar icke-konspirationsteoretiskt lagda människor eller icke-nazister.
Eftersom vi inom AME brinner för våra trogna läsare och ser det som en viktig del i vår kamp att sprida information om kontrarevolutionära krafter i samhället, väljer vi att publicera följande statistik som sammanställts av aktivister inom AME:s IT-grupp.

Notera att "mörkertalet" när det gäller klistermärkesuppsättning med all sannolikhet är väldigt högt. De verkliga siffrorna för kamp-klistring antas vara mångdubbelt högre än vad vår statistik visar. Detta beror på att de flesta ariska krigare väljer att inte publicera en rapport för några klistermärken.
Det är ändå underhållande med siffrorna eftersom de visar hur många av SMR:s aktivister/sympatisörer som verkligen tar klistermärkena på så stort allvar att de skriver en sammanfattning på några rader om hur klistrandet gick och kallar detta för "kamprapport". Man kan anta att många av aktivisterna inom SMR är desperata efter bekräftelse och uppmärksamhet och försöker få den genom att skryta om sina aktioner på Internets mest 90-talsaktiga hemsida: patriot.nu.

Som avslutning vill AME passa på att tipsa om den eminenta Avhopparbloggen. Bakom bloggen ligger ett gäng avhoppade SMR:are. Trevlig läsning!


Kommentarer
Postat av: AFA-groupie

Freddy Nerman - En raskrigare av rang

2009-07-20 @ 16:01:48
Postat av: AME

Ja, men han får nöja sig med att vara groupie. Med Freddys kroppsbyggnad, fula piercingar och multi-kulti-look blir man inte insläppt hos de stora, tuffa grabbarna (och den fagra valkyrian som alla grabbarna vill ligga med) i SMR.

2009-07-24 @ 19:31:12
URL: http://autonomamaoister.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0